10 Şubat 2022 Perşembe

Açıklanamayan Şeyler Üzerine-Bakır çubukla su bulma

   





  İnsanın duyduğu gördüğü dokunduğu kokladığı tattığı her şey birer elektrik sinyalidir.Gerçek alemde Allah tan başka hiçbir varlık yoktur.Bir suya sen çok kötü bir susun daha kötü şeyler söylersen kristal yapısı bozulur.İçene zararı olur.O suyun aklımı var.Ama her şeyin Allah'ı zikirle meşgul olduğunu gösteririr bir delildir.Bilim insanı o kristal yapıyı sadece inceler.Ama ardındaki o muhteşem altıgen yapının kusursuzluğunu Allah'a bağlamaz.Şimdi kameri takvimi örnek verecek olursam ayla dünyanın etkileşimde olduğunu bilim insanları kanıtlamış ve bizde gözümüzle görüyoruz.

   Ay dünyaya tesir edişi kameri ayın 14 e kadar sürede gel (med) sonra 2 gün dolunay sonrada kameri ayın sonuna kadarda git (cezir) meydana gelir.Eski insanlar tohum ekim ve köklendirme için suyun yükseldiği zamanı baz alarak suyun toprakdanda yüzeye doğru haretine göre 14 e kadar eker.Dolunay ekim en üst düzeye çıkar. Dolunay geçtikten sonra geri çekilme başlar bu zamandada budama yapılması uygundur çünkü su ağacın içlerine hareket eder.Burada anlatmak istediğim bazı şeylerin göründüğü gibi olmadığıdır.Benim babam kalaycıydı bakır kalaylı kaplarda yemek yemeyle veya su içmeyle diğer kaplardan içmenin bir olmadığını söyleyebilirim.Bazı şeyler elektronik şeylerle zaten mümkün .

   Buna su bulmada dahil.Mesala Kuran ayetlerini okurken Hz. İbrahim'in ayeti var ölüleri Nasıl dirilteceğine dair Rabbine niyaz bulunuyorsa.Rabbine sadece mütmain olması için soruyorda.Rabbim iki kuşu kendine alıştır diyor.(veya evcilleştir) .Sonra parçala veya uzaklara bırak.O alıştırdığın kuşlarlar veya parçalanan kuşlar sana geri dönecektir.Ayeti şu zamanda nasıl anlamak gerektiğini biraz hobi amaçlı elektronikle uğraşınca.Bu ayetin şu zamanki yorumu şöyle bişey olabilirmi dedim.Kondansatör transistör çipler vb.. insan oğlu bir cep telefonu yapıyor android yazımlarla havadan veri görüntü ses aktarıp kontrol ediyor.Bu devre elemanlarını kendine alıştırmış bir kuş misali ona istediğini yaptırıyor.

Rabbimde orada o atom zerreciklerini kontrol eden benim onları kendime alıştırmışım.Tek düdük hareketiyle onları er gibi sıraya düzüp sizi kabirlerinizden kaldıracağım demek istediği gözümün önünden geçiyor.Her görülen alem bir başka aleme kapı anahtarını içinde taşıyor.Yani özetle daha çok anlatılacak örnekler var.Kulak çınlaması-avuç kaşınması-refleks-uykuyla uyanıklık hali(melakut alemi)-nazar-yıldızların etkisi-ayın etkisi-burçlar-tan vakti vbb. şeyleri bilim açıklayamaz ama çoğunun yaşantımızda bir yeri var istesek te istemesek te tesir ediyor.Yerin altındaki suyun bulunması için malumunuz dedektörler var.

  İnsanlar tıp ilminde ilerlemeden önce röntgen felan çıkmadan önce ocaklar vardı.Bazı insanların vücudundaki bio enerjiyi kullanma kabiliyeti diyorum ben ona.Bazen bebere tıraş olurken berber işine odaklanınca ellerindeki bio enerji akışını hissedebilirsiniz.Yada eski ananelerimiz saçlarını küçük çocuklara taratmasındaki amaç odur.Yani bunu sizde çocuğunaza yaptırın görün.Ben ona hoş-laşma yada beyin frekans enerjisinin biribirine nakli olarak tanımlıyorum.Bakır çubuk veya vb... su bulma-maden bulma -toprak analizi-gps-koordinat tespiti-iz sürme vb.. binlerce açıklanamayan şeylerin atom zerrelerine hükmetme gücünü Rabbimin verdiğine inanıyorum.




  Eğer daha çok şeylerle ispat isterseniz yazabilirim.Selam Ve dua ile.

0 yorum:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...